Суббота, 18.05.2024, 08:26
Приветствую Вас Гость

Avangard-Basket 1993

Главная | Информация о сайте | Форум | События команды | Фотоальбом | Регистрация | Вход |
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Суперлига/УБЛ » Новости Суперлиги » «Азовмаш» поступається «Миколаєву» в першому турі
«Азовмаш» поступається «Миколаєву» в першому турі
VolkodavDogДата: Суббота, 03.10.2009, 20:33 | Сообщение # 1
Lollipop
Группа: Администраторы
Сообщений: 1329
Статус: Offline
В першому турі чемпіонату Суперліги маріупольський «Азовмаш» поступився «Миколаєву» з рахунком 66:67 (19:7, 13:18, 17:27, 17:15). Після ледь не проваленої дебютної чверті підопічні Володимира Поляха знайшли в собі сили переломити хід гри, вдало провівши другу та третю десятихвилинки, й витримали натиск господарів протягом останніх напружених секунд.

«Азовмаш»: Сімонас Сєрапінас – 18 очок, 2 передачі; Хасан Різвіч – 16 очок, 10 передач, 6 блок-шотів, 2 передачі; Ерік Деніелз – 14 очок, 8 підбирань, 2 передачі; Маріус Прекявічус – 10 очок, 3 підбирання, 4 передачі.

«Миколаїв»: Іван Шкурупій – 16 очок, 7 підбирань, 4 передачі; Деніел МакКлінток – 15 очок, 5 підбирань; Олексій Онуфрієв – 13 очок, 6 підбирань, 3 передачі, 2 перехоплення; Вадим Матюкевич – 10 очок, 5 підбирань.

Післяматчева прес-конференція

Рімас Гірскіс, головный тренер БК «Азовмаш»:

Зараз не найпростіші часи для нас. Але склад такий, яким він є. Хотілося, щоб ми підсилилися, я впевнений, що так і буде. Повірте, керівництво працює над цим. Ми програли, слід сприйняти це з гідністю. За весь час моєї роботи в «Азовмаші» мені завжди казали, яка в нас перспективна молодь. Так я хочу запитати: де вона? Коли виходили на майданчик Байда, Буц і Бобров, одразу ж утворювалася діра. Важко грати з чотирма легіонерами й Скутельником. Я не виправдовую гравців стартової п’ятірки. Баскетболісти такого рівня як Сєрапінас, Прекявічус, та й Деніелз, повинні грати краще. Будемо працювати над помилками, щоб у наступних матчах показати зовсім іншу гру.


Володимир Полях, головний тренер МБК «Миколаїв»:

Зараз поки що одні емоції. Ми приїхали сюди не те, щоб за перемогою, просто, не хотілося вдарити в бруд обличчям. Я сказав хлопцям, що ми можемо на рівних грати з будь-яким суперником, навіть із «Азовмашем». В першій чверті ми одразу ж пропустили ривок маріупольців. Наздогнати господарів паркету в першій половині ми не зуміли. Іноді мені здавалося, що ми програємо –40. Мало що вдавалося в атаці, не йшли кидки.Однак я вдячний моїм підопічним за їх ставлення до гри в заключних періодах. В третій чверті ми спіймали свою гру, чудово зіграли в захисті. Наприкінці ми вже йшли попереду, контролюючи хід зустрічі. Я задоволений грою команди, особливо тим, що ми пропустили всього 66 очок. Все, що менше 70 – це чудовий показник.

Олексій Онуфрієв, капітан МБК «Миколаїв»:

В першій чверті всім мало що вдавалося. Але ми зібралися, відчули, що настав момент для ривка. Та й у мене гра пішла в третій чверті, хлопці також підтримали точними кидками. Я щасливий, що ми перемогли.


 
Форум » Суперлига/УБЛ » Новости Суперлиги » «Азовмаш» поступається «Миколаєву» в першому турі
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Статистика Форума
Лучшие пользователи Новые пользователи Последнии темы Лучшие темы